Geen besparingenÖ..geen factuur!!

Welkom

English | FranÁais | Nederlands | Deutsch

Scope Cost Management

Welkom bij uw partner in Cost Management
Voor het vinden van besparingen
in uw indirecte kosten

Cost management.

U heeft een goede controle over uw belangrijkste kosten. Maar er zijn  nog veel van die “kleine” kosten, wij noemen ze de “niet strategische” kosten, waar u eigenlijk weinig aandacht aan kunt geven. Wij richten ons helemaal op dat soort kosten. Wij begrijpen dat u geen extra kosten of budget kunt toewijzen aan het beheersen van die kosten, daarom passen wij een budget neutrale werkwijze toe. M.a.w. wij nemen de zorg op ons voor die “kleine/ niet strategische” kosten zonder dat het u extra geld kost. Maar deze aandacht zal het bedrijf wel geld opleveren, na onze inzet.
 

Waarom U Scope inschakelt.....

  • Omdat u kosten heeft waarbij u niet zeker bent of u niet teveel betaalt
  • Omdat u geen extra budget of personeel daarvoor kunt of wilt vrijmaken
  • Omdat u slechts bereid bent te betalen indien u besparingen geleverd krijgt

Scope biedt een adequate oplossing aan u welke voldoet aan de bovenstaande drie condities.


...uw winstbijdrage vergroot

 

Het concreet bijdragen aan uw winstverbetering is het doel van Scope. Wij zijn gespecialiseerd in ‘cost management’ in de niet-strategische kostencategorieŽn. Wij doen dit op een win – win basis, wat inhoudt dat u ons alleen een vergoeding betaalt als wij u besparingen leveren.  Vandaar onze belofte aan u:  ”Indien wij geen besparingen vinden betaalt u niets voor onze service”. U gaat dus geen enkel financieel risico aan indien u Scope inschakelt, dit geldt tot en met de implementatie. Wij leveren geen rapporten maar resultaten.

...en kosten bespaart
zonder tijdverlies voor uw organisatie


Onze werkzaamheden vinden grotendeels off site plaats en vergen weinig kostbare tijd van uw mensen. Zodat zij op koers  kunnen blijven met de kerntaken van het bedrijf.  Onze audit  zal soepel verlopen indien u als zaakvoerder/leidinggevende  ons werk  binnen uw organisatie autoriseert. Vervolgens  is het aan u om de beste keuzes voor uw bedrijf te maken na de door ons gepresenteerde opties voor besparingsvoorstellen

CliŽnten van ons netwerk:

Scope maakt deel uit van het wereldwijde BCM netwerk, dat reeds bij vele kleine en middelgrote ondernemingen in de gehele wereld projecten ondernam. Tot de grotere cliŽnten van ons netwerk behoren bedrijven zoals: